Dilencinin üstünden bir günlük hasIlatı 880 lira çıktı

Şanlıurfa'da, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte zabıta tarafından yapılan denetimde bir dilencinin üst aramasında 880 lira çıktı. Bir günlük hasılat olan 880 liraya tutanak karşılığında el konuldu

YAKLAŞAN Ramazan ayı öncesinde Şanlıurfada dilencilere yönelik zabıta ekipleri tarafından denetim yapıldı. Cami ve kentin ana arterlerinde vatandaşların dini duygularını istismar ederek vatandaşlardan haksız kazanç elde eden dilencilere yönelik yapılan operasyonda bir dilencinin üst aramasında 880 lira çıktı. Şehirlerarası otobüs terminalinde yapılan denetimde yakalanan dilencinin üzerinde çıkan 880 liranın bir günlük hasılat olduğu belirtildi. Zabıta Amirliği'ne götürülen dilencinin üzerinde çıkan paraya, tutanak karşılığında el konuldu.

24 May 2017 - 17:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber