Detur'a Tunus ödülü

Tunus Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Tunus Ödülleri, turizm merkezi Hammamet'te gerçekleştirildi

 ARALARINDA ünlüler, politikacılar, turizmcilerin bulunduğu 300'den fazla davetlinin katıldığı törene ilgi büyüktü. Tunus'u tercih edilen tatil destinasyonu haline getirmeyi amaçlayan törende jüriye 'Raiders of The Lost Ark' ve 'Star Wars' filmlerine katkıda bulunmuş, uluslararası film yapımcısı Tarak Ben Ammar başkanlık etti. Törende, Angeline Jolie ve Antonio Banderas 'Tunus Dostları' seçildi.

DETUR'A TURİZM ÖDÜLÜ

Ayrıca düzenlenen ödül töreninde Tunus'un tanıtımına katkı sağlayan markalar 7 ayrı dalda ödüllendirildi. Bir Türk firması olması özelliği taşıyan Detur, 'Tunus'u destinasyon olarak seçen ve bölgede hızla büyüyen tur operatörü' anlamını taşıyan 'Sophonisbe Trophy' ödülünün sahibi oldu. Detur İş Geliştirme Yöneticileri Ilgaz Bağlıkaya ve Sena Uzgören ödülü birlikte aldılar. Bağlıkaya, Tunus'un Detur için en ilham verici destinasyonlardan birisi ve Türkiye'den sonra en çok turist ağırladıkları yer olduğunu belirtirken, Detur'un Tunus'a verdiği önemin ve zor bir dönemden geçen Tunus turizmine katkısının, bu şekilde teyit edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sena Uzgören ise, Tunus için önemli bir kazanımı bir Türk markası olarak elde etmenin çok anlamlı olduğunu belirtti.

22 Eki 2014 - 22:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber