Destine Peri Parlak kimdir?

Ankara'da saldırıdan dakikalar önce sosyal medya hesabından görüntü paylaşan Destina Peri Parlak, durakta beklerken terör saldırısının hedefi oldu

ANKARA Kızılay'da otobüs durağına bomba yüklü araçla yapılan intihar saldırısında 34 kişi hayatını kaybetti, 19'u ağır 125 kişi de yaralandı.
Saldırıda olay yerinde olanlardan birisi ise Destina Peri Parlak adındaki genç kızdı. Dakikalar önce bir arkadaşı tarafından sosyal medyada görüntüleri paylaşılan Destina Peri Parlak'ın, kanlı saldırı sırasında durakta otobüs beklediği ileri sürüldü.
Saldırıdan sonra genç kızın olay yerinde yerde yattığını gösterdiği iddia edilen bir fotoğraf sosyal medyadan paylaşıldı. Destina Peri Parlak'ın ölü ya da yaralı olduğuna dair ise net bir bilgi yok.

14 Mar 2016 - 09:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber