Dere ile icraatın içinden

ALANYA Belediyesi haftalık encümen toplantısı, ITB Berlin Turizm Fuarı’na giden Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’nun vekil olarak bıraktığı Başkan Yardımcısı Kemal Dere başkanlığında gerçekleştirildi.

Dere, toplantı sonrası belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Birimlerden ve vatandaşlardan gelen evrakların yanı sıra, belde belediyelerinden imarla ilgili gelen evrakların da görüşüldüğünü söyleyen Dere, “Dinek Mahallesi yol açma, Hacımehmetli İlköğretim Okulu çevre düzenlemesi, Sugözü Mahallesi yoluna kanal yapımı, amfi tiyatro inşaatı ve yol çalışması, Köşk Mevkii yolunda istinat duvarı yapımları tüm hızıyla sürüyor” dedi.
'2013 HİZMET YILI OLACAK'
Dere, açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Büyükhasbahçe Mahallesi’nde menfez, Saray Mahallesi Hayate Hanım İlköğretim Okulu ile Alanya Müzesi arası kaldırım çalışması, Saray Mahallesi Ucuz Halk Pazarı doğu kesimleri, Güllerpınarı Kemal Şuberi İlköğretim Okulu çevresi, Güllerpınarı Mahallesi Erkaptanlar Sokak ve çevresi kaldırım çalışması ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yanına ilave Rehberlik ve Araştırma Merkezi binası yapımı sürüyor. Bu çalışmalarla ilgili hem encümen üyelerine bilgi verdik hem de çalışmalarımızı değerlendirdik.”

#

08 Mar 2013 - 00:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber