Demirtaş’a PTT müjdesi

Alanya'nın Demirtaş Mahallesi’nde PTT şubesinin kapanması nedeniyle oluşan vatandaş tepkisini "Demirtaş'ta PTT isyanı" başlığıyla kamuoyuna duyuran Yeni Alanya haberi ses getirdi

MİLLİYETÇİ Hareket Partili (MHP) Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Tekin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın danışmanı Bayram Şahin ile bir görüşme yaptığını söyledi. Büyükşehir Kanunu ile Demirtaş'ta kapatılan PTT şubesine dönük bazı çalışmalar yapan Tekin, "Demirtaş'ta PTT'nin kapatılmış olması nedeniyle birçok insan mağdur olmuştu. Bu konuda muhtarlarımız imza kampanyası düzenlemiş ve kapanan şubenin açılması konusunda çalışma başlatmıştı" dedi.

‘TALİMATI DA VERDİLER’

Tekin, "Demirtaşlı muhtarların ortaklaşa başlattığı imza kampanyasını Elvan'ın danışmanı Şahin'e ilettik, kendisi de bunu PTT Genel Müdürlüğü'ne gönderdi. Bölgenin coğrafi, sosyal ve ekonomik yapısını da tüm gerçekliğiyle anlattık. Şahin, talimat da vererek, PTT şubesinin tekrar açılmasını istedi. Bu konuda PTT Alanya Müdürlüğü, bir görevli vererek Demirtaş'a PTT şubesi açacak. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun" diye konuştu. Öteyandan, gazetemizin 27 Mayıs 2014 tarihli sayısında yer alan "Demirtaş'ta PTT isyanı" başlıklı haberde Alanya'ya bağlı Payallar, Emişbeleni ve Demirtaş’ta bulunan PTT şubelerinin kapanmasına ilişkin bilgilerin "PTT Alanya Merkez Müdürlüğü"nden alındığı ifadesi, sehven kullanılmıştır.

#

28 May 2014 - 22:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber