Demirtaş'a dev yatırım

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete açan Alanya Belediyesi, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 milyon 321 bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atmaya hazırlanıyor

ALANYA Belediyesi, Alanya merkez ve mahallelerde yatırım ve hizmetlerini sürdürüyor. Toslak ve Kestel Mahallesi'ne düğün salonu kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi’ne de kültür merkezi ve düğün salonu yapmak için kolları sıvadı. Yücel, Demirtaş Mahallesi'ndeki 2 bin 525 metrekare alana çok amaçlı da kullanılabilecek bir proje hazırlattı. Bina projesine göre aynı anda bin kişiye hizmet verebilecek şekilde planlanan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nu engelli bireyler de rahatlıkla kullanabilecek.
4 MİLYON 321 BİN TL’LİK DEV YATIRIM
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 milyon 321 bin TL + KDV bedelle ihale edilen projenin yer tesliminin yapıldığını ve projeyi 2017 yılının Haziran ayında tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi. Kapalı otoparkı da bulunacak proje içinde düğün salonu, nikah salonu, gelin damat odası, mutfak ve tuvaletler yer alıyor. Ayrıca kültür merkezi gibi kullanılabilecek binada toplantı, kongre, seminer gibi çeşitli sosyal aktiviteler de yapılabilecek.
'23 MAHALLEYE HİZMET EDECEK'
Yücel, "Mahalle gezilerinde vatandaş bizden nişan, düğün gibi geleneksel değerlerini yaşatabilecekleri mekanlar istiyor. Demirtaş’la birlikte 22 mahallenin yararlanabileceği bu düğün salonunda, ayrıca toplantı salonu ve kültürel alanlar da bulunuyor. Kültür Merkezi ve Düğün Salonu binasının temelini 28 Ekim Cuma günü saat 15.00'te dualarla atacağız. Tüm halkımızın katılımını bekler, şimdiden hayırlı olmasını dilerim" dedi.

24 Eki 2016 - 20:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber