Demirtaş'a 4.321 milyon TL'lik dev düğün salonu

Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan 4 milyon 321 bin TL'lik Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Haber: Alper KUTAY

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla Demirtaş Mahallesi için hazırlanan Düğün Salonu ve Kültür Merkezi Projesi hızla yükseliyor. Çalışmaların devam ettiği Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nde kaba inşaat tamamlanarak ince işçilik ve çevre düzenlemesine geçildi. 4 milyon 321 bin TL bedel ile ihale edilen projenin kaba inşaatı tamamlandı. İnce işleri ve çevre istinat duvarı çalışmalarının devam ettiği merkezin Haziran ayında hizmete açılması hedefleniyor. Kapalı otoparkı da bulunan projenin içinde düğün ve nikâh salonu, gelin damat odası, mutfak ve tuvaletler yer alıyor. Ayrıca kültür merkezi olarak da kullanılacak olan binada toplantı, kongre ve seminer salonlarında çeşitli sosyal aktiviteler de yapılabilecek. Merkezin sadece düğün salonu olarak değil, çeşitli aktiviteler için de kullanılabileceğini ifade eden Başkan Yücel, "Demirtaş ile birlikte 23 mahalle de bu tesisten yararlanabilecek" dedi.

23 Oca 2017 - 14:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber