Demet Akalın'ın isyanı: Allah belanızı versin!

Müge Anlı'nın programına katılan Himmet A., 3,5 yaşındaki Irmak'ı öldürdüğünü itiraf etti. Bu olay toplumda büyük yankı uyandırırken, ünlü şarkıcı Demet Akalın da katil zanlısına sert tepki gösterdi

MANİSA'NIN Alaşehir ilçesinde evlerinin önünde oynarken 14 Ekim'de ortadan kaybolan 3.5 yaşındaki Irmak Kupal'ın bulunabilmesi için polisler harekete geçmişti. Televizyoncu Müge Anlı da Irmak'ı bulmak için ekibiyle birlikte araştırma yapıyordu. Müge Anlı'nın şüphelendiği Himmet A. program sırasında küçük kızı öldürdüğünü itiraf etti.
Katil zanlısına en büyük tepkiyi gösterenlerden biri de Demet Akalın oldu. Ünlü şarkıcı, sosyal medya üzerinden isyan etti.
Demet Akalın, "Cezaevindeki ADAMlar umarım bu mahluğa cezasını hergün ama hergün inlete inlete verirler! 3 yaşındaki kıza tecavüz ve boğma! Yaşama sen len. İdam gelsin! Valla bebeklere tecavüz yatacak yatak yemek verilcek size! Allah belanızı versin! DNA'yı bile biliyor. Hapse girmek de istemiyormuş ne guzel iş dimi! Tecavüz et! Polise de gitmek istemiyormuş" mesajını yayımladı.
Müge Anlı'nın sunduğu 'Tatlı Sert' adlı programda çelişki açıklamalar yapan Himmet A., programın sonunda sunucu ile özel olarak yaptığı görüşmede, iddiaya göre, küçük Irmak'ı kendisinin öldürüp, cesedini Ilıca Mahallesi'ndeki Sarıkız Çayı kenarına attığını itiraf etti. Bunun üzerine program yetkilileri durumu polise bildirdi. Stüdyoya gelen polis, 15 yıl önce 14 yaşındaki kız yeğenini taciz etmekten dolayı 1.5 yıl cezaevinde yattığı öğrenilen Himmet A.'yı gözaltına aldı. Emniyette de suçunu itiraf eden, küçük kıza tecavüz ettikten sonra önce elleriyle, ölmeyince ise kemerle boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenilen Himmet A., dün sevk edildiği adliyede tutuklandı.

"NASIL GEZEBİLDİ BU ADAM ARAMIZDA"
Katil zanlısına isyan eden ve gözyaşlarına boğulan acılı anne, “Nasıl gezebildi bu adam aramızda nasıl, nasıl atabildi yavrumu o çöplere. Getirsinler götürüp yavrumu oraya gömdüğü gibi yavrumu çıkartıp geri getirsin. Yavrum daha dün kucağımdaydı, yavruma ben doyamadım, doyamadım. O adamı yanıma getirsinler, konuşamıyordum, konuşacağım o adamla” ifadelerini kullandı.

22 Eki 2016 - 17:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber