'Darbe girişimini bildim'

Türk alfabesindeki harflere göre toplumsal olayları kodlayarak çözdüğünü iddia eden Mümin Köse, kendisine "Harflerin Efendisi" diyor

- Erkan UYSAL 
HARFLER
ve rakamlarla analiz yaptığını ileri sürenMümin Köse, ilginç iddialarda bulundu. Şu günlerde Alanya'da olan Köse, her insanın kader çizgisi olduğunu, kendisinin harflerle konuştuğunu, bunu herkesin yapamayacağını ifade etti.
'DARBEYİ ANALİZ ETTİM'
Ülkenin gündemine oturan darbe girişimini de analiz ettiğini vurgulayan Köse "15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimi olayını bildim ve onun öncesi sosyal medya hesabımdan paylaşımlarda bulundum. Alfabede 16'ncı harf M harfine, 7'nci harf ise F harfine tekabül ediyor. 2016 yılını sadeleştirdiğimiz zaman 9'u verir. Bu da G harfine tekabül ediyor. Buradan da o tarihte Fethullah Gülen'in darbe girişimini çıkarabiliriz" dedi.
'KİŞİSEL ÇIKARIM İÇİN YAPMIYORUM'
Genel olarak toplumsal olay analizi yaptığını söyleyen Köse, bu işi kendi kişisel çıkarları için yapmadığını açıkladı. Köse, "Ben bu işi ülkemiz, vatanımız için yapmak istiyorum. Beni keşfetsinler, her hizmete hazırım. Zaten Youtube kanalım ve paylaşımlarım bulunuyor. Yıllardır çözülemeyen olayları da çözeceğime inanıyorum" şeklinde konuştu. 
'ÇOĞU OLAYI OLMADAN BİLDİM'
Genel olarak yaşanacak olayları önceden harflerin analizi ile bildiğini iddia eden Köse, 2015 yılında 'L' harfi ile ilgili olayların olacağını söyledim. Mesela salı günü tüm Türkiye'de elektrikler kesildi. Çağlayan Adliyesi, savcı Mehmet Selim Kiraz'ın öldürülmesi, Nepal depremi, Galatasaray'ın şampiyon olmasını bildim. Bunların hepsinin içinde L harfi var. Bütün bu olaylar da 2015 yılında gerçekleşti. İbrahim Tatlıses'in vurulacağını bildim. Bununla ilgili bir mektup yazdım ama bana kimse geri dönmedi" diye konuştu. 
'HER ŞEYİ BİLEN İNSANDAN KORKUYORLAR'
2012 yılında Kanaltürk televizyonuna çıktığını söyleyen Köse "Her şeyi bilen insandan korkuyorlar. Ben 2012'de Kanaltürk'e çıktım. Gerekli bilgileri paylaştım, daha sonra beni aramadılar. Çünkü korktular. Ben Ömer Çelakıl'ı işinden ettim. O zamandan beri ortalarda görünmüyor" dedi. 
'SESİMİ DUYURMAK İSTİYORUM'
Başbakanlığa, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Müge Anlı'ya da başvuru yaptığını söyleyen Köse "Elimde hiçbir teknolojik imkanım yokken bunları yapabiliyor ve biliyorum. Bana üç hacker versinler, tüm olayları çözerim. Ben sesimi duyurmak istiyorum" şeklinde konuştu. 
'ORTADOĞU'NUN TEK LİDERİ'
Yaptığı isim analizini örnek vererek kanıtlamak istediğini söyleyen Köse "Mesela Recep Tayyip Erdoğan ismi 18 harften oluşuyor. Türkiye Cumhuriyeti de 18 harften oluşuyor. 18'inci harf 'O' harfine tekabül ediyor. Yani bu Ortadoğu'nun tek lideri anlamına geliyor. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti'nde iktidarda en uzun kalacak kişi anlamına geliyor" diye konuştu.

28 Tem 2016 - 22:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber