'Daha güçlü Türkiye için çalışacağız'

Alanya Kaymakamı  Hasan Tanrıseven, '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' nedeniyle bir mesaj yayımladı

KAYMAKAM Tanrıseven'in mesajı şöyle:
"Milli birlik ve beraberliğimizin kaynağı olan Cumhuriyetimizin 93’üncü yıl dönümünü hep birlikte büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan ve tarihe altın harflerle yazılan Kurtuluş Savaşı destanının ardından kurulan Cumhuriyetimiz; azmin, kararlılığın, fedakârlığın, birlik ve beraberliğin ve egemenliğin sembolü oldu.
Cumhuriyetimiz farklı kültür, inanç ve düşünceleri teminat altına alarak birlikte yaşama idealimizin kaynağı oldu. Bu itibarla, Cumhuriyet'in ilanı milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birisidir.
Bu bağlamda, bizler de bugünlere nasıl gelindiğini unutmayarak, her bakımdan daha güçlü, daha mutlu ve daha gelişmiş bir Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle;
Cumhuriyetimizin 93’üncü yıldönümünde Milletimizin sahip olduğu tüm değerlerle hissettiği bu coşku ve heyecanının gönül dünyasından hiç eksik olmamasını temenni ediyorum. Bu müstesna günde Cumhuriyet’i “En büyük eserim” diye tanımlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşları başta olmak üzere, bu vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."

28 Eki 2016 - 09:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber