ÇYDD geleneği sürdü

ÇYDD'nin geleneksel hale getirdiği uçurma şenliği, Alanya Belediye binası arkasında gerçekleşti

ÇAĞDAŞ Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Alanya şubesi, 20 yıldır aralıksız sürdürdüğü Uçurtma ve Çocuk Şenliği etkinliğini bu yıl da gerçekleştirdi. Alanya Belediye binası arkasında gerçekleşen etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı. Çeşitli ikram stantlarının da açıldığı etkinlikten elde edilen gelirlerin Kır Çiçekleri Kız Öğrenci Yurduna bağışlanacağını ifade eden yetkililer, "Geleneğimizi aralıksız sürdürmenin mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah seneye de burada olacağız" dediler. Etkinlikte çocuklar için oldukça renkli etkinlikler yapıldı. Katılımcılar, canlı müzik dinlemenin yanısıra, uçurtma uçurma ve taş boyama etkinlikleriyle de eğlendi.

22 Nis 2017 - 13:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber