CLK eski Bölge Müdürü ofis açtı

Bir dönem CLK Alanya Bölge Müdürü olan Uğur Osman Koç, "En büyük hayalim" dediği proje, taahhüt, enerji yöneticiliği ve danışmanlık hizmeti vereceği ofisini geniş katılımın sağlandığı bir törenle açtı

Haber: Alper KUTAY
CLK
AKEDAŞ'ın bir önceki Alanya Bölge Müdürü Uğur Osman Koç, görevinden ayrıldıktan sonra Alanya'ya bir proje danışmanlık ofisi açtı. Yayla Yolu üzeri Prestij Caddesi altında faaliyete geçen ofisin açılış törenine; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Müftüsü Mustafa Topal, Uğurlu Kuyumculuk sahibi Hüseyin Girenes, 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, CLK AKEDAŞ Alanya Bölge Müdürü Yunus Başarı, CLK İşletme Müdürü Niyazi İnce, çok sayıda eski ve yeni siyasetçi ile işadamı ve esnaf katıldı.
'YILLARDIR HAYALİMDİ'
Davetlilere kavurma pilav, kuruyemiş ve meşrubat ikram edilen açılış töreni öncesi bir konuşma yapan eğitimci yazar Haşim Yetkin, ofisin Alanya'ya hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Başkan Yücel ile ALTSO Başkanı Şahin'in kısa konuşmalarının ardından Müftü Topal'ın okuduğu dua sonrası açılış kurdelesi kesildi. 1973'te İstanbul'da doğan ve Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümü mezunu olan Uğur Osman Koç, "Alanya'da göreve başladıktan sonra bu bölgeyi ve insanını çok sevdim. Yıllardır hayalim olan bu ofisi Alanya halkına hizmet etmek için açma kararı aldım. Ofisimizde proje, taahhüt, enerji yöneticiliği ve danışmanlık hizmeti vereceğiz" dedi.

04 Ara 2016 - 12:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber