CLK Akdeniz, Alanya'da sınıfta kaldı

Alanya'da yüksek elektrik faturaları, vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor

ALANYA'DA ikamet eden vatandaşlar, elektrik faturalarındaki dağıtım bedeli ve diğer vergilerle birlikte ödenecek tutarın 2 katına çıktığını belirtiyor.

'BİZİ SOYMAYA MI GELDİNİZ?'
"Bizi soymaya mı geldiniz?" diyen Alanya'da yaşayan vatandaşlar, "Asgari ücretin bin 400 lira olduğu şu günlerde ülkede 600 TL fatura ödenir mi?" diye tepki gösterdi.
Yeni Alanya Gazetesi'nin internet sitesinde (www.yenialanya.com) ve sosyal medya hesabı Facebook'ta başlatmış olduğu " CLK Akdeniz hizmet ve çalışmalarından memnun musunuz?" ankette CLK Akdeniz'e tepki yağdı.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ
Yüksek gelen elektrik faturalarına ve her yağmur yağmasıyla birlikte kesilen elektriğe birçok vatandaş isyan etti. Geçtiğimiz yıllara nazaran son dönemde elektrik faturalarının neredeyse yarı yarıya yükseldiğini kaydeden vatandaşlar aynı zamanda yaz kış kesilen elektriklerden dolayı yetkililerden çözüm istedi. İşte sosyal medya ve Yeni alanya gazetesine yapılan o yorumlardan bazıları;
AHMET YILMAZ - Cikcili Kerim Ertekin Caddesi'nde elektrik direklerini sanırım cadde ortasında unutmuşlar. Sanki Afrika ülkesi... CLK bir zahmet direğini cadde ortasından kaldır trafiği aksatıyorsun. Tellerini de bir zahmet yer altına al.
VATANDAŞ - Gelen fatura 130 TL kullanım miktarı 70 TL geri kalan 60 TL nereye gidiyor? Ne diye alınıyor? Saçma sapan şeyler nereye kadar ve ben kırsal kesimdeyim hergün elektirik gidiyor. Her gün elektrik kesintisi yaşıyorum. Gece 2-3 gibi gitti akşamleyin 4 geldi. Bir başka gün sabah 5 gibi gitti akşamleyin 5 gibi geldi. Diğer ara kesintileri saymıyorum.
MAYMAK - Ben anlamam yok alt yapi yoktur yok sudur budur. Öyle kıvırmak yok burası Alanya ve turizimin kalbi diyebilecegimiz sehir turizimde yatirim yapan bu kadar emek sarf edip para doken firmalar var sizin yuzunuzden en geri ulkelrde bile elektrik kesintisi bilmyen ulkelerden gelen vatandaslar bize agit yakiyor bu ne rezalet diye harbiden rezalet otesi bir sey alanya icin icler acisi nehlet olsun diyorum ..
Murat Gökbel - Direğide bakımıda trafosuda Clk sıda Dağıtımıda hepsi onlara aittir parayı almaya geldimi evkirası villa taksidi gibi para al sonrada direk bakım bizim değilde OLMAZ öyle dava...
Mağdur Cikcilli - Cikcilli mahallesi olarak en kücük yaprak oynamasında elektrik kesintisi yaşıyoruz.Bebekler,yaşlılar,hastalar hep klimayla ısınıyor ve kesintilerde çok mağdur oluyoruz.Sayın yetkililer;yıl 2017 lütfen buna artık bi çözüm bulun.Alanya'ya hiç yakışmıyor.

Sizde ankete katılmak için tıklayınız

10 Oca 2017 - 12:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

.. - Verin oylarınızı verin yol su elektrik olarak dönüyor sizlere sözüm onlara..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ocak 12:07
07

hasan - bu kadar beceriksiz vurdum duymaz bir şirket hergün elektirik kesiyor bunlar bu işi beceremiyecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ocak 12:07
06

Murat - CLK Akdeniz gecen sene yapmis oldugunuz şark kurnazligini hala unutmus degilim. 3-5 kurus fazla kazanmak icin faturalari 10 gun sonrasinda kestiniz. 10 liradan benden fazla aldiniz. Fakat kurum imajinizi bende kaybettiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ocak 12:07
05

SAKARYALI - 250 TL ELEKTRIK FATURASI GELDI KULLANIM BEDELI110 TL . BIRI BANA BUNUN ACIKLAMSINII YAPSIN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ocak 12:07
04

Alanya - Kullanılanın 2 katından fazla fatura geliyor. Nereye gittiğide belli değil. Biri buna dur desin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ocak 12:07
03

Muki - Arkadaslar tedarıkçi firmayı değiştirebiliorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ocak 12:07
02

İlyas - Avsallar'da hergün 2 3 kere elektrik gidiyor...Hiç bir bakım onarım yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ocak 12:07
01

Alanyali - Elektrikler saat 3 de gitti.6 30 oldu hala yok. Bahaneleri de iş yoğunluğu. Ama benim ödeme yoğunluğundan ya da iş yoğunluğundan dolayı odeyemedim fatura yüzünden elektriğimi keserken hiç iş yoğunluğu çekip geç kalmiyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ocak 12:07

Çorum Haber