Çıplak adam paniği!

Akıllara durgunluk veren görüntüler Kadıköy'de kaydedildi! Çıplak adam, girdiği apartmanda kapıları böyle çaldı...

İSTANBULKadıköy'de dün akşam saatlerinde çıplak adam paniği yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen genç adam, çırılçıplak soyunup girdiği bir apartmanda kapıları çaldı. Bir Twitter kullanıcısı tarafından videosu paylaşılan çıplak adam, bir anda sosyal medyada en çok konuşulan konu haline geldi.
 
ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU!

Sosyal medyayı sallayan olay, @gewzoe adlı Twitter kullanıcısının paylaştığı bir videoyla başladı. Alkollü olduğu tahmin edilen bir kişi, Kadıköy'de bir apartmanın bahçesine girdi. Bir süre çimlerin üzerinde yatan adam, daha sonra apartmanın içine girip çırılçıplak soyundu. Çıplak bir şekilde kapıları çalmayan başlayan adam, apartmanda oturan vatandaşları tedirgin etti.

VİDEO ÇEKİP, SOSYAL MEDYADA YAYINLADI

Endişe içinde dairelerin içinden olanları izleyen apartman sakinleri, kapı deliğinden video çekip, görüntüleri sosyal medyada paylaşmaya başladı.

23 Şub 2017 - 12:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber