Çift kol nakli yapılan Kavdır öldü

CİHAN Topal'dan sonra Türkiye'nin ikinci çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır, iyileşip hastaneden taburcu olduktan sonra, aşırı ilgiden rahatsız olduğunu söyleyerek bir ay önce hastaneye dönmüştü.

Fizik tedavi gören Kavdır, çift kol naklinden 101 gün sonra dün saat 16.00'da, böbrek ve kalp yetmezliğinden hayatını kaybetti. CİHAN TOPAL'IN DURUMU İYİ Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 2010 yılında başarıyla çift kol nakli yapılan Cihan Topal ise bugün Antalya'daki Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nda öğrencilere süt dağıtımı törenine katıldı. Cihan Topal, öğrencileri Aydın'dan getirdiği erekleri de dağıttı.

#

03 May 2012 - 00:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber