Cicişler, üniversiteleriyle övündü

Bir magazin programına konuk olan Ciciş Kardeşler, Şahan Gökbakar için, "O da Bilkent mezunu biz de Bilkent mezunuyuz. Bilkent'ten daha iyi bir şey çıkabilirdi" dedi

BİR magazin programına konuk olan CicişKardeşler, Şahan Gökbakar için sert yorumlar yaptı.

"ŞAHAN, CEM'E ULAŞABİLMEK İÇİN ÇOK EKMEK YEMELİ"

Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler söz Şahan Gökbakar'ın meşhur 'Recep İvedik' serilerinden açılınca, "Şahan Gökbakar'la Cem Yılmaz'ı bazı kişiler karşılaştırıyor. Bunun çok büyük bir hata olduğunu düşünüyorum. Şahan, Cem'e ulaşabilmek için çok fırın ekmek yemeli. Yemiş gerçi de bir işe yaramamış göbeğe gitmiş bir tek. O da Bilkent mezunu biz de Bilkent mezunuyuz. Bilkent'ten daha iyi bir şey çıkabilirdi" yorumunda bulundu. Programın sunucusu ise "İşte en doğru tespit bu" diye konuştu.

07 Kas 2014 - 12:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber