CHP’den anlamlı destek

Demirtaş’ta evleri yangında kül olan aileye CHP Kadın Kolları'nın sosyal medya üzerinden başlattığı kampanya ile ev eşyaları temin edildi.

GEÇTİĞİMİZ

12 Mart gecesi Demirtaş Mahallesi Aliefendi Köyü'nde Kerim Topaloğlu'na ait muz serasında yangın çıkmış, serada bekçilik yapan Ali Rıza Erdoğrul, eşi ve iki çocuğunun kaldığı müstakil ev ise yangın sonucu kül olmuştu. Yangın sonrası geçici olarak bir eve yerleştirilen aile için öncelikle muz serası sahibi Kerim Topaloğlu harekete geçti. Topaloğlu, evin yeniden inşası için çalışma başlatırken, AlanyaCHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli ise sosyal medya hesabı üzerinden vatandaş ve partilileri yardıma çağırdı. Yardım çağrısı üzerine harekete geçen CHP'li kadınlar ise evlerinde fazla olan, kullanmadıkları bir çok ev eşyasını bağışlama kararı aldı. Alanya Belediyesi'nin de araç desteği vererek katıldığı yardım kampanyası ile eşyalar toplanarak, Aliefendi Köyü'ne ulaştırıldı. Eşyalar ihtiyaç sahibi aileye teslim edilirken, duygusal anlar yaşandı. CHP'li kadınlar yanan evin olduğu alanda da inceleme yaparak ailenin diğer ihtiyaçlarını listeleyip karşılanması için harekete geçti.

26 Mar 2015 - 17:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber