CHP'de Zavlak adaylıktan çekildi

CHP'de Şengül Yeşildal ve Coşkun Karadağ ile İlçe Başkanlığı için yarışan Ömer Zavlak, sürpriz bir açıklama yaptı ve Karadağ lehine adaylıktan çekildiğini bildirdi

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı'nın 20 Aralık Cumartesi günü Alanya Kültür Merkezi'nde 384 delege ile yapacağı Olağanüstü İlçe Kongresi öncesi başkan adayı olarak 3 isim resmi açıklama yaparken, Başkan Adayı Ömer Zavlak sürpriz bir çıkış yaptı ve adaylıktan çekildiğini açıkladı. Çarşamba akşamı ATV'de yayınlanan, gazeteci Ahmet Tunç'un sunduğu Haber Masası programına CHP'nin 3 başkan adayı Şengül Yeşildal, Coşkun Karadağ ve Ömer Zavlak birlikte katıldı. Aday olduğu günden bu yana geleceğe yönelik iddialı açıklama ve projeleriyle dikkat çeken Ömer Zavlak, başkan adaylığından Coşkun Karadağ lehine çekildiğini belirtti. Böylece seçime 3 gün kala CHP'de başkan adayı sayısı 2'ye düşmüş oldu.

18 Ara 2014 - 07:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber