Türktaş gözyaşları ile veda etti

CHP İlçe Teşkilatı'nda Çarşamba akşamı görevden alınan İlçe Başkanı Şevki Türktaş ve yönetim kurulu üyeleri, dün vedalaşma toplantısı için buluştu

-Yasin ARAZ

CUMHURİYET

Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı'nda şok bir kararla Çarşamba akşamı Antalya İl Başkanı Cavit Arı ve ekibi tarafından görevden alınan İlçe Başkanı Şevki Türktaş ve yönetim kurulu üyeleri, dün parti ofisinde son kez toplantı gerçekleştirdi. Vedalaşmak için bir araya gelen Türktaş ve yönetim kurulu üyelerine Alanya Belediye Meclisi’nin bazı CHP’li üyeleri de eşlik etti. Basına kapalı gerçekleşen toplantı öncesi duygusal anlar yaşandı. Bazı yöneticiler üzüntüsünü gizleyemezken, bazı partililer de moral vermek adına neşeli tavırlar sergiledi. Toplantıda İlçe Başkanı Şevki Türktaş'ın, yönetim kurulu üyelerine, bugüne kadar verdikleri emekler için teşekkür konuşması yaptığı belirtildi. Görevden alındığına dair henüz resmi bir yazı gelmediği için Türktaş, başkan olarak girdiği parti binasından bu kez sivil olarak çıktı.

21 Kas 2014 - 10:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber