Türktaş Takavüt'e çok sert çıktı

CHP İlçe Başkanı Takavüt'ün partiye ihanet ettiğini, halkın arasına inmediğini belirten CHP eski İlçe Başkanı Türktaş "Her şeyi şaibeli" dedi

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) eski İlçe Başkanı Şevki Türktaş, kendisi hakkında "Siyasi ömürleri bitenlerle işimiz yok" diyen mevcut İlçe Başkanı Ali Takavüt'e tepki gösterdi. Yazılı bir açıklama yapan Türktaş "Geçenlerde söylediğin sözü düşünerek mi, düşünmeyerek mi söyledin? Kafana saksı mı düştü? Ben istediğim zaman randevusuz, habersiz Ankara'ya giderim. Gittiğim her zaman da izin ve randevu almadan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile istediğim kadar, istediğim yerde konuşurum. Konuştuğumu Alanya'da herkes bilir. Sen bilmiyorsan sana ne diyeyim? Kıskandın mı yoksa? Ben Alanyalı Şevki Türktaş'ım, sen kimsin? Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile uzun uzun Alanya ve ülke gündemini konuşurken seni de çok defa genel başkan önünde andım. Kulağını çınlattım. Demek ki kulağın fazla çınlamış ve kaşıntı tutmuş. Sen beni tanımadığını söyledin. Ben sana kendimi tanıttım. Şimdi de siyasi ömürleri bitenlerle işimiz yok demişsin. Kimlere demişsin bir bak. Serik eski İlçe Başkanı Yumurtacı Deli İbrahim, Serikli eski İlçe Başkanı Dişçi Bekir, Aksekili eski yönetici, Alanya'da yıllardır pazarlamacılık yapan, Alanya'yı senden çok daha iyi bilen Sali Kanık, Manavgatlı önceki İlçe Başkanı Saçlı Baytar Ahmet. Unuttun ise tekrar söyleyeyim. Ben ise sadece partiden telefonunu silebilmeye gücünün yetebileceği Şevki Türktaş, yani Gara Şavkı. Sen kimsin? Biz senin gibi partiye ihanet etmedik. Her şeyin şaibeli. Lafta sahibi olduğun oteli kimden, kaç liraya, ne zaman satın aldın? Paranın kaynağını açıkla. Öğretmen maaşı mı, yoksa Serik'te babanın binlerce dönüm arazisi mi? CHP'nin hangi meclis üyesinin şaibesi var? Hangisi görevini şahsi menfaatleri için yapar, açıkla. Açıklamazsan namertsin. Her biri belediye meclisinin gözbebeği, Alanya'nın gıpta ettiği meclis üyelerine, hele son 10-12 yılda partinin yükünün çoğunu çeken Erdoğan Toktaş'a laf edecek cüreti nereden buluyorsun? Kamuoyu önünde özür dilemeyi düşünüyor musun? Tekrar söylüyorum. CHP Alanya örgüt tarihinin en pasif, başarısız ve çalışmayan, hem de en kaba ve basiretsiz ilçe başkanısın. Seçileli 1 yıl oldu. Tıraş olduğun berber, şahsi alışveriş yaptığın birkaç esnaf dışında halkın arasına inmiyorsun. O makamda yan gelip yatıyor, egonu tatmin etmekten başka bir şey yapmıyorsun. Alanya'nın taşınmazları büyükşehir tarafından parsel parsel satılırken, seyredip, paralel yönetici koordinatörü ziyaret edip ceket ilikliyorsun" dedi.

08 Ara 2016 - 21:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber