ÇHD Alanya Şubesi kuruldu

Türkiye'de ilk kez bir ilçede Çağdaş Hukukçular Derneği'nin (ÇHD) şubesi kuruldu. ÇHD Alanya Şubesi’nin ilk genel kurul toplantısı yarın saat 14.00'de gerçekleştirilecek

ANTALYA Barosu Alanya Temsilciliği'nde bir açıklama yapan ÇHD Alanya Şubesi'nin geçici Başkanı Canel Durak, şuan 25 üyelerinin bulunduğunu söyledi. Durak, "Bizler mesleğini eşitlik, özgürlük ve adalet mücadelesinin bir parçası olarak gören, bütün meslektaşlarımızın ÇHD Alanya Şubesi'nde birlikte görev aldığı ve ülkemizde mumla aranan adaletin mücadelesini hep birlikte verdiğimiz bir görev olarak tanımladık. Hepimizin bildiği üzere Türkiye'de hukukun ve yargının sıfırlandığı, siyasi iktidarın ve egemenlerinin elinde önemli bir silaha dönüştüğüne üzülerek tanıklık ettiğimiz bu günlerde ÇHD Alanya Şubesi'nin kurulmasını anlamlı buluyoruz. Bu noktada hukuk ve adalet mücadelesini derneğimizle birlikte daha güçlü bir şekilde yürüteceğimize ve en önemli savunucuları olacağımızı kamuoyuna bildiririz. Genel kurulumuzu yarın saat 14.00'de Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ALTSO) gerçekleştireceğiz. ÇHD Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı da ilk genel kurulumuza katılacak. Genel kurulumuzun ardından Kozağaçlı, 'Türkiye'de Sıfırlanan Yargı ve Hukuk' konulu bir söyleşiye katılacak. Söyleşiye tüm halkımız davetli" dedi.

19 Ara 2014 - 02:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

pamfilya - resimlerde gördüğüm bir avukat kendi haksızlık yaparken nasıl haktan bahsedebilir acaba!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Aralık 02:34

Çorum Haber