Çelik, Anneler Günü'nde babaannesinin elini öptü

Anneler Günü nedeniyle seçim çalışmalarına kısa bir mola veren AKP'li Çelik, kardeşleriyle birlikte İspatlı Mahallesi'ne giderek 103 yaşındaki babaannesinin elini öptü.

AKP

Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, Anneler Günü’nde, İspatlı Mahallesi’nde yaşayan 103 yaşındaki babaannesi Ümmühan Çelik’in evine giderek hem elini öptü hem de Anneler Günü’nü kutladı. Çelik’e kardeşleri Muhammet ve Zülal de baba ocağında eşlik ederek hep birlikte hayır duasını aldılar. Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik ve kardeşleri, babaanne Ümmühan Çelik ile hasret gidererek, bol bol sohbet ettiler. 103 yaşındaki babaannelerinin anılarını dinleyen Çelik ve kardeşleri, babaanneleri ile keyifli anlar yaşadı.

10 May 2015 - 15:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber