Çaycılık yapıyordu, hayatı değişti!

Bir fotoğraf sanatçısının çektiği fotoğrafla ünlenen 18 yaşındaki çaycı Arshad Han modelliğe adım attı

SANATÇI Jiah Ali Pakistan'da çaycılık yapan 18 yaşındaki Arshad Han'ın fotoğraflarını çekerek kişisel Instagram sayfasında paylaştı.
Sanatçının yalnızca beş gün önce esprili bir dille ‘sıcak çay' ifadeleriyle yaydığı fotoğraf çok kısa sürede binlerce kullanıcının yorumunun yanı sıra 16 bin beğeni aldı.
Han'ın fotoğrafı Hindistan ve İngiltere gibi dünyanın birçok yerinde dikkati üzerine topladı.
Fotoğrafın ünlenmesinden sonra fotoğrafçı Jiah Ali tekrar Han'ın çalıştığı yere giderek onunla temasa geçti.
Han, fotoğrafın paylaşılmasından iki gün sonra Samaa TV'ye yaptığı açıklamada da "30-50 kadar kadın gelip benle tanışmak ve fotoğraf çektirmek istedi" ifadelerini kullandı.
Han fotoğrafıyla o kadar ünlü oldu ki alışveriş sitesi Fitin.pk. ile modellik için sözleşme imzaladı.

21 Eki 2016 - 12:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber