'Çavuşoğlu'nun gayreti büyük'

Gençlerle buluşan AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse, "Daha iyi bir turizm sezonu için Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu çok büyük gayret gösteriyor" dedi

Haber: Alper KUTAY
HAYRAT
Vakfı tarafından düzenlenen, Antalya, Burdur ve Isparta’dan üniversite öğrencilerinin katıldığı kampı ziyaret ederek gençlerle bir araya gelen Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili Mustafa Köse, gençlere zamanlarını iyi değerlendirmelerini tavsiye etti. Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizin fırsata dönüştürülebileceğini de ifade eden Köse, “Ülkemizin farklı pazarlara açılması gerekir. ABD ve Avrupa pazarına yönelmemiz şart. Turistin gelmediği veya az geldiği ülkelerde tanıtımlar yapmalıyız. Bu konuda, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal da bizimle aynı fikirde ve çeşitli projeler var. Mesela bazı Türk dizilerinin çok fazla izlendiği ülkeler var. Bu ülkelerde, o dizideki oyuncularla reklam kampanyası yapılacak. Bu reklamların, o ülkenin vatandaşlarını ülkemize getirmek için çok etkili olacağı kanısındayım” dedi. Köse, Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun turizmin daha iyi bir sezon geçirmesi adına yoğun girişimleri olduğunu belirterek, "Ben, Rusya ile yaşanan krizin uzun vadede bir fırsata dönüştürülebileceği kanısındayım" diye konuştu.

27 Mar 2016 - 16:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber