Çavuşoğlu istedi Karayolları el attı

Çok sayıda trafik kazasının meydana geldiği Güzelbağ Yolu, Konaklı Sanayi Sitesi ile Türbe arası bölümü bölünmüş yola dönüştürülüp iki adet kavşak yapılacak

YILLARDIR meydana gelen irili ufaklı pek çok kazada yüzlerce vatandaşın yaşamını yitirdiği veya sakat kaldığı  Güzelbağ Yolu, Konaklı Sanayi Sitesi ve Ketir Sapağı'na nihayet döner kavşak yapılıp yol bölünmüş yola dönüştürülecek. Karayolları 13. Bölge Müdür Yardımcısı Yalçın Kavak, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş, Karayolları teknik elemanları ve kavşakların yapımını üstlenen müteahhit firmanın mühendisleri, kavşak yapılacak sapaklarda inceleme yaptı. Kavşak yapımıyla ilgili bilgi veren Nurettin Uludağ, çalışmalara bayram öncesi başlanacağını açıkladı.

'VATANDAŞ MAĞDUR EDİLMEYECEK'

Kavşak yapımı için eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun girişimleri sonucu 8 ay önce bir çalışma başlatıldığını ancak imarla ilgili bazı sorunlar nedeniyle yapım çalışmalarının geciktiğini söyleyen Uludağ, "Kavşak yapım çalışmalarında hiç bir vatandaş mağdur edilmeyecek. Ketir Kavşağı ile Türbe arasındaki kör nokta da doldurularak aynı koda getirilecek" diye konuştu. Yapılacak iki döner kavşağın Karayolları standartlarında olacağını belirten Uludağ, şöyle konuştu: "Trafik ışıklarının da konulacağı kavşakların hizmete girmesiyle bölgede ikamet eden vatandaşlar Güzelbağ Mahallesi'ne giden yolda güven içersinde araçlarıyla seyredebilecek. Güzelbağ yolunun Konaklı Sanayi Sitesi sapağı ile  Türbe arasındaki bölümü bölünmüş yola dönüştürülüp yaya kaldırımı yapılarak aydınlatılacak. Kavşak ve bölünmüş yol projesinin hayata geçirilmesini sağlayan Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür ederim." 

04 Eyl 2015 - 14:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber