Canına kıymak istedi

ALANYA'DA yaşayan ve Erzurum'daki eşi ile boşanma aşanmasında olan 25 yaşındaki özel güvenlik görevlisi kadın, silahla karnına ateş ederek hayatına son vermek istedi. Polis intihar teşebbüsü ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı

AKIN BAYCAN
Alınan bilgiye göre olay, Sugözü Mahallesi Sugözü Caddesi'nde bir apartman dairesinde meydana geldi.  Erzurum'da eşi ile yaşadığı problemler nedeniyle ayrılma kararı veren Melek Avcı K. (25), 2 ay önce Alanya'ya yerleşti. Bir otelde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan genç kadın, gece saatlerinde yaşadığı apartman dairesinde karnına dayadığı silahı ateşleyerek ölmek istedi. Melek Avcı K. ağır yaralanırken, silah sesini duyan komşuları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis kapıyı kırarak girdiği dairede, yerde kanlar içinde yatan Melek Avcı K'yı gördü. Durumun sağlık ekiplerine bildirilmesinin ardından genç kadın ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis ise intihar teşebbüsü ile geniş çaplı soruşturma başlattı.

#

21 Ara 2012 - 11:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber