Çamurlu at acı gerçeği ortaya çıkardı!

Edirne'de kekik toplamaya giden çift, at arabasının devrilmesi sonucu gölete düşerek boğuldu. Eyerinden kurtularak köye giden çamurlu atı görenler jandarmaya haber vermesiyle acı olay ortaya çıktı

OLAY, ilçeye bağlı Mercan köyünde meydana geldi. Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen çifti, ilçeye bağlı İzzetiye Mahallesi'nden at arabasıyla kekik toplamak üzere Mercan köyündeki gölete gitti. Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen'in bulunduğu at arabası, kısmen suyla kapanan göletteki köprüden geçtiği sırada bilinmeyen bir nedenden dolayı devrildi. Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen çifti devrilen at arabasından gölete düştü. Eyerinden kurtulan at ise yakında bulunan  Büyükdoğanca köyüne gitti.

GÖLETTE CESETLERİ BULUNDU

Üzeri çamurlu sahipsiz atı gören köylüler durumu jandarmaya bildirdi. Küçükşen çiftinden haber alamayan yakınları da jandarmaya haber verdi.  Jandarma ekipleri, sabah saatlerinde Mercan köyü göletinde yaptıkları aramada Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen'in cesetlerini buldu.
OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ
Çiftin cesetleri Cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için  İstanbul  Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Soruşturma sürüyor.

22 Tem 2017 - 10:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber