Çalık ve ekibi sahada

AKP Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık ve ekibi, kırsal mahallelerde yaşlıları evlerinde ziyaret edip gönül aldı

Haber: Alper KUTAY
ADALET
ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık ve ekibi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen EXPO Antalya programına katıldı. Alanya Özgün Kardelen Rehabilitasyon Merkezi öğrencileriyle beraber EXPO alanını ziyaret eden Çalık, "Onların gülümsemeleri her şeye değer. Gezimizde bizlere destek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'e teşekkür ederim" dedi. Çalık ve ekibi ayrıca Oba Mahallesi'nde ikamet eden Hüseyin Aslan'ın sünnet tespihine katıldı. AKP kadınlar hafta sonu ise Yeşilöz Mahallesi'nde yaşayan ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından dolayı evinden çıkamayan Döndü Karadağ'ı ziyaret edip hayır duasını aldılar.

04 Ara 2016 - 13:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber