Büyükelçi Alanya'ya geliyor

İsveç'in Ankara Büyükelçisi Lars Wahlund, bugün Alanya'ya gelerek çeşitli temaslarda bulunacak. Lars Wahlund, ziyaret turuna Antalya'dan başladı.

ÇEŞİTLİ ziyaretlerde bulunmak üzere Antalya'ya gelen İsveç'in Ankara Büyükelçisi Lars Wahlund, Vali Vekili Hamdi Bolat ile görüştü. Bolat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Büyükelçi Wahlund'a ziyaret anısına Expo 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık verdi. Çeşitli konuların görüşüldüğü ziyarette Büyükelçi Wahlund, Antalya'ya İskandinav ülkelerinden çok sayıda turist geldiğini belirterek bunun güvenle sürmesi isteklerini ifade etti. Büyükelçi Wahlund'un Valilik Şeref Defteri'ni imzaladığı ziyarette Antalya'nın İsveç Fahri Konsolosu Nil Sağır da hazır bulundu. Büyükelçi Wahlund bugün de Alanya'ya geliyor. İsveç'in Alanya Fahri Konsolosu olan turizmci Hilmi Tokuş ile görüşecek olan Wahlund'un saat 11.00'de Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i, saat 11.30'da ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret edeceği, daha sonra şehirde çeşitli temaslarda bulunacağı öğrenildi.

05 Eki 2015 - 23:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber