Burs kahvaltısı için geri sayım

DEMKOD’un Demirtaş ve çevresindeki üniversite öğrencilerine burs vermek amacıyla düzenleyeceği kahvaltının bilet satışları sürüyor

15 ŞUBAT'TA Rüya Tepe Restoran'da gerçekleştirilecek etkinlik saat 09.00'da başlayacak. Demirtaş Köyleri Eğitim ve Kültür Dayanışma Derneği’nin (DEMKOD)  6 yıldır geleneksel hale getirdiği yardım organizasyonlarından biri olan kahvaltı etkinliğinin önemine değinen başkan Emine Keyaoğlu, Alanya'da yaşayan eğitim destekçisi herkesi kahvaltı organizasyonuna davet etti. "Eğitim için sen de el ver" sloganıyla düzenlenen etkinliğin amacına dikkat çeken Keyaoğlu, "Derneğimiz kuruluşundan bu yana bölgemizde bulunan ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs veriyor. Her yıl yaklaşık 100 öğrenciye aylık ödenen bu bursların karşılanabilmesi için 6 yıldır düzenli olarak yardım etkinliği yapıyoruz. Bu yıl biraz daha farklı bir konseptle kahvaltı organizasyonu düzenledik. Amacımız hem doğayla iç içe bir ortamda gönüllülerimiz ve aileleriyle zaman geçirmek, hem de çeşitli aktivitelerin bulunacağı kahvaltıda birlikte eğlenmek. Kahvaltımıza tüm dostlarımızı ve eğitim gönüllüsü yardım sevenleri bekliyoruz. Amacımız bir öğrencimize daha ulaşmak. Onların eğitim hayatlarında karşılaşacakları maddi sorunlara küçük de olsa katkıda bulunmak." 

Kahvaltı etkinliğinin biletleri 25 TL'den satılıyor.

06 Şub 2015 - 23:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber