Burada bu kaçıncı patlama

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Zeytinburnu'nda patlamanın olduğu yerde incelemelerde bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Zeytinburnu'nda patlamanın olduğu yerde incelemelerde bulundu. Yaralılar ve patlama hakkında bilgi veren Salıcı, şunları söyledi: "Yaralılardan biri hamile Ayşe Akıllı... Ayşe Akıllı camdan atlamak istemiş. Bunu gören aşağıdaki bazı vatandaşlar çarşaf gererek aşağıya atlamasını sağlamışlar. Akılı hemen hastaneye kaldırıldı, öğrendiğimize göre durumu iyi... Binadaki bir diğer kadın Güray Coşkun... Onda da bir yaralanma yok Patlamanın dışa dönük olduğu ve yoldan geçen vatandaşların yaralandığını öğrendik. Zeytinburnu'nda bu kaçıncı patlama. Davutpaşa'da daha önceki yıllarda patlama oldu. Burada işyerlerinin denetlenmesiyle ilgili bir sıkıntı olduğu ortada..."

SALICI, PATLAMADA YARALANAN HAMİLE KADINI ZİYARET ETTİ 

Zeytinburnu'nda Beştelsiz Mahallesi'nde 4 katlı bir binada patlama meydana geldi. Binanın girişindeki ambalaj üretim tesisinde saat 11.45 sıralarında meydana gelen patlama sonrası yükselen alevler ve dumanlar bütün binayı kapladı. Yangın sırasında 8.5 aylık hamile Ayşe Akıllı dumandan etkilenerek Özel Avraya Hopital Hastanesine kaldırılarak tedavi aldına alındı. Akıllı'yı hastanede CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ziyaret etti. Salıcı, Ayşe Akıllı ile kısa süre sohbet etti. Akıllı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

12 Tem 2014 - 14:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber