Bülent Ersoy'dan Seda Sayan'a azar

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu ‘Evleneceksen Gel’ programında büyük bir sürpriz yaşandı. Bülent Ersoy programa telefonla bağlanarak Seda Sayan ve Uğur Arslan’ı azarladı

STAR

TV ekranlarında yayınlanan ‘Evleneceksen Gel’ programında Bülent Ersoy sürprizi yaşandı. Programa telefonla bağlanan Ersoy yarışmacıları ve programın sunucuları Uğur Arslan ve Seda Sayan’ı azarladı.

Sunucu Uğur Arslan için sesi içine kaçmış oğlan diyen ünlü sanatçı yarışmacılardan Mehmet’e sinirlenerek "Mehmetçim sen niye susuyorsun? Niye bu hatayı yaptın çocuğum? Neden taksici beyle aralarına girdin bu kızın? Senin kimde gönlün var? Önce onun cevabını ver bana. Adam gibi adam ol. Sen yanlış yaptın çocuğum. Ben sizi izliyorum. Tansiyonum çıktı sinirden, geceliklerle stüdyoyu basacaktım. " dedi.

Bülent Ersoy daha sonra Seda Sayan'a bu duruma tepki göstermediği için serzenişte bulundu. Seda Sayan'ın isteğini kırmayan Ersoy, bir şarkı söylemeyi de ihmal etmedi.

14 Oca 2016 - 13:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber