Bugün Zafer Bayramı

Zafer Bayramı etkinlikleri için Alanya Belediyesi Atatürk Anıtı ve çevresinde temizlik çalışmaları yaptı

30 AĞUSTOS Zafer Bayramı'nın 92'nci yıldönümü bugün Alanya’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Tören saat 09.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam edecek programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar gerçekleştirilecek. Çelenk töreninin ardından Alanya Kaymakamlığı makamında, Kaymakam Erhan Özdemir, Alanya Garnizon Komutanı Personel Yarbay Adnan Arseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tebrikleri kabul edecek. Öte yandan gerçekleşecek törenle ilgili olarak dün Atatürk Anıtı önünde ve civarında belediye ekiplerince temizlik çalışması gerçekleştirildi. Tören alanı köpüklenerek bugün gerçekleşecek tören için hazırlandı.

29 Ağu 2014 - 23:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ayşe - kardeşim bide şu çöp konteynırlarını temizlesin şu belediye alanya resmen çöp kokuyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ağustos 23:15

Çorum Haber