Budama sorunu çözüldü

Alanya'da budama eğitimini tamamlayan 13 kursiyere belgeleri verildi

ALANYA Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Alanya Ziraat Odası ve İş-Kur işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Budama Kursu'nu başarıyla tamamlayan 13 kursiyere belgeleri verildi. Alanya  

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ndeki belge törenine kurumun müdürü Mehmet Rüzgar, Alanya Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu ve kursiyerler katıldı. Belge töreninde konuşan Alanya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Rüzgar, daha önce Alanya'da budamacılık konusunda bir eksiklik olduğunu söyledi. Rüzgar, "Çünkü yanlış budama sonucunda ağaçlarımızın verimi düşüyordu. Biz de bu doğrultuda tarım müdürlüğü olarak Alanya Ziraat Odası ve İş-Kur ile koordineli bir çalışma yaptık ve budamacılık kursu düzenledik" dedi. 'ÇOBANLIK EĞİTİMİ BAŞLAYACAK'

Rüzgar, ayrıca 17 Kasım'da yine Ziraat Odası ve İş-Kur işbirliğinde çobanlık eğitiminin başlayacağını söyledi. Rüzgar'ın konuşmasının ardından kursiyerlere belgeleri verildi. Ziraat Odası Başkanı Musluoğlu da kursiyerlere budama makası hediye edildi.

07 Kas 2014 - 02:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber