Bu evden çıkanlara inanamayacaksınız

Burdur'da 43 yaşındaki Bekir Eryılmaz'ın yalnız yaşadığı evden 5 kamyon çöp çıkarıldı

 CEMİL Mahallesi Koskos Sokak'taki bir evden kötü kokular gelmesi üzerine mahalle muhtarı Adem Şen, durumu Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bildirdi. Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, yalnız yaşayan Bekir Eryılmaz'a ait evde inceleme yaptı. Ekipler, psikolojik sorunları bulunan Eryılmaz'ın evde çöp biriktirdiğini belirledi. 
Belediye ekipleri tarafından evden 5 kamyon çöp çıkarıldı. Tamamen boşaltılan ev yıkanarak ilaçlanırken, Eryılmaz ise hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

'EVDEN SÜREKLİ FARELER ÇIKIYORDU'

Muhtar Şen gazetecilere yaptığı açıklamada, Eryılmaz'ın yaklaşık 3 yıldır evinde çöp biriktirdiğini ve psikolojik tedavi gördüğünü kaydetti. Mahalle sakinlerinden İsmail Vurgun ise evden gelen kötü kokular nedeniyle büyük rahatsızlık duyduklarını anlattı. Rahatsızlıklarının rüzgarlı havalarda daha da arttığını kaydeden Vurgun, "Evden fareler ve kediler çıkıyordu sürekli. Sağlık açısından tehlikeli bir durumdu. Çocuklar evin çevresinde oynadıkları için tedirgin oluyorduk" dedi.

22 Ağu 2014 - 16:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber