Bu belgeden 948 kişi aynı anda aldı

Alanya Belediyesi’nin, Habitat ve Alanya Kent Konseyi işbirliğinde yaptığı 'Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor' projesiyle yetişkinlere yönelik ücretsiz bilgisayar eğitimi tamamlandı.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının son kursu olan 30 saatlik eğitim, 18 Mayıs-11 Haziran tarihleri arasında Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde 14 kursiyer eşliğinde gerçekleştirildi. Temel bilgisayar kullanımı ve güvenli internet modüllerini içeren kurs sonunda kursiyerlere katılım belgesi/sertifika verildi. 2009 yılından bu yana Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde deneyimli eğitimciler eşliğinde, kurumlarla yapılan protokoller gereğince toplam 948 kişiye eğitim verildi. Alanya Belediyesi’nin, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde 572 kişi, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği işbirliğinde 376 kişi olmak üzere toplamda 948 yetişkine ulaştırılan kursların bundan sonra da periyodik aralıklarla devam edeceği bildirildi. Yaz etkinlikleri kapsamında ise 8-12 yaş grubu öğrencilerine yönelik ücretsiz bilgisayar kursu 15 Haziran Pazartesi günü başlayacak. Hafta içi her gün 09.30-12.00 saatleri arasında verilecek eğitimde bilgisayar kullanımı ve internet güvenliği konuları anlatılacak. Sonraki dönem bilgisayar kursu başvuruları için 0 242 511 36 24 numaralı telefondan bilgi alınabileceği bildirildi.

12 Haz 2015 - 14:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber