Borçlu esnafa uyarı

SGK'nın esnafın prim borcunu sildiğini hatırlatan ALESO Başkanı Demir "Borcu bulunan esnaf sağlık hizmetlerinden yararlanamayacak" dedi

ALANYA Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir, Bağ-Kur borcu bulunan esnafın borçlarının silindiğini söyledi. ALESO Başkanı Demir "30 Nisan tarihi itibarıyla geriye yönelik 12 aylık ve daha fazla Bağ-Kur borcu olanların borçları, 31 Temmuz tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından silindi. Odamıza kayıtlı bulunan esnaf Mayıs, Haziran, Temmuz aylarının prim borçlarını yatırıp sağlık hizmetinden yararlanabilir. Buna karşın önceden borcu olup da 'Mayıs, Haziran, Temmuz aylarının Bağ-Kur primini yatırdık' diyen üyelerimizin bu 3 aydaki ödedikleri primleri eski borçları yerine sayıldığı yatırılmamış gözükecek. Bu nedenle sağlık hizmetinden yararlanılamayacak. Üyelerimizin bu hususu dikkate alıp mağdur duruma düşmemelerini temenni ederim" dedi.

03 Ağu 2015 - 22:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

anlayana - Ha ha gözünüzü severim. Esnafa bir adet kazıkta sizden olsun, Ne olacak.. bir tek kulak arkaları kalmıştı. Mağdur duruma düşmeyin diyor.. yani kısacası paran yoksa sakın hastanenin kapısından içeriye adım atayım diye bir düşünceyi aklınızın kenarından bile geçirmeyin diyor. .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ağustos 22:21

Çorum Haber