'Birlik beraberliğe ihtiyacımız var'

Alanya Kaymakamlğı  Hasan Tanrıseven, 'İlmek İlmek Türkiye' adlı projeye katkıda bulundu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlanan 'İlmek İlmek Türkiye Pojesi' kapsamında 6 metre boyunda, 2 metre eninde bir Türkiye haritası parça parça hazırlanmaya başladı. Alanya Kaymakamı  Hasan Tanrıseven'in de destek olduğu projedeki haritayı, 7'den 70'e tüm Alanya halkı ilmek ilmek dikti.  Proje sahibi Öğretmen Fatma Ayan, "Amacımız Ülkemizdeki birlik ve beraberlik duygusuna dikkat çekerek, Kaymakam Tanrıseven öncülüğünde tüm halkımızla birlikte olmaktı" dedi.
'VATANIMIZ İÇİN HERKESİN BİR OLMASI LAZIM'
Proje'nin uygulanmasında ve katkıda bulunan herkese teşekkür eden Tanrıseven, "Vatanımız için herkesin bir olması lazım. Türkiye'nin her şeyden daha çok, birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

25 Eki 2016 - 09:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber