"Bir bağış bir hayat"

TED Koleji’nde geleneksel hale gelen kariyer ve inovasyon söyleşilerinin 50'ncisi "Organ Bağışı" üzerine gerçekleştirildi

TED Alanya Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşinin konuğu Alanya Devlet Hastanesi Doku ve Organ Nakil Koordinatörü Hasan Öksüz oldu. TED Alanya Koleji Lisesi öğrencilerine "Organ Bağışı" hakkında bilgi veren Öksüz, organ bağışının ne olduğunu, organ bağışını kimlerin yapabileceğini, organ bağışının gerekliğini ve ülkemizdeki organ nakilleri konuları hakkında bilgileri aktardı. Dünyada ve Türkiye’de yapılan organ bağışları hakkında da bilgi veren Öksüz’e öğrencilerin ilgisi büyüktü. Bunlara ek olarak organ bağışının tarihçesi hakkında da bilgilenen öğrenciler, edindiklerini bu bilgileri çevrelerindeki kişilerle de paylaşacaklarını belirtti.

27 Şub 2015 - 11:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber