'Bir ay boyunlukla dolaşacağım'

Otel zemininin ıslak olması yüzünden düşüp boynunu inciten ve sol elinin bileği kırılan AKP Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, "Çok şükür iyiyim" dedi

Haber: Alper KUTAY
ADALET
ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Afyon'da AKP 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için gittiği otelde zeminin ıslak olması nedeniyle yere düşerek boynunu incitti, sol kaşının üzeri açıldı, sol elinin bileğini kırdı. Otel önünde bekleyen sağlık görevlilerinin ilk müdahaleyi yaptığı Aydın, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan Aydın, Yeni Alanya'ya yaptığı değerlendirmede, "Çok şükür iyiyim. Yer kaygandı, bir anda yere düştüm. Boynum incindi. Sol kaşımın üzerine dikiş atıldı. Sol kolum alçıya alındı. Yaklaşık bir ay boyunlukla dolaşacakmışım. Bunun dışında iyiyim. Tüm Alanya'ya selamlar" dedi. Öte yandan Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya'nın AKP milletvekilleri de hastaneye giderek Aydın'a "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

23 Eki 2016 - 22:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber