'Belçikalı turist' müjdesi

Tailwind Havayolları, Thomas Cook Belçika ile işbirliğini sürdürüyor. Taraflar, imzalayacakları anlaşmayla 2014’te Türkiye’ye 150 bin Belçikalı turist getirecekler. Uçuş noktaları arasında GZP de olacak

BÜYÜYEN turizm sektörü dünyanın en büyük tur operatörlerinin Türkiye’ye olan ilgisini arttırıyor. Geçtiğimiz yıl Belçika’dan Türkiye’ye 100 bin yolcu taşıyan Thomas Cook Belçika yöneticileri ve beraberindeki 150 kişilik Neckermann acente grubu Antalya’ya gelerek Tailwind Havayolları ile anlaşmalarını genişletiyor. Tailwind Havayolları’nın Thomas Cook Belçika ile olan işbirliği büyüyerek devam ediyor. 2011 yılında başlayan ve her yıl genişleyerek yenilenen işbirliği Antalya’da imzalanacak olan anlaşmayla 4. yılına giriyor. Thomas Cook Belçika CEO’su Jan De Keyser ve Tailwind Havayolları CEO’su Halim Aydın tarafından imzalanacak anlaşma ile 2014 yılında Tailwind Havayolları’nın 2 uçağı Brüksel merkezli olarak uçuşlarını gerçekleştirecek. Brüksel’den gerçekleştirilecek uçuşların Türkiye’deki rotaları arasında Antalya, Bodrum, Dalaman, İzmir ve Gazipaşa Havalimanı (GZP) da var. Ayrıca, Brüksel uçuşları dışında haftanın 3 günü Liege ve Ostend şehirlerinden Antalya’ya, bir günü ise yine Liege’den Bodrum’a seferler düzenlenecek. Tailwind Havayolları ile Thomas Cook Belçika  işbirliğinde hedef bu yıl toplam 150 bin Belçikalı turisti Türkiye'ye getirmek.
150 NECKERMAN ACENTESİ ANTALYA’DA
24 Ekim 2013 Perşembe günü (bugün) Tailwind Havayolları uçağı ile Antalya’ya gelecek olan Thomas Cook Belçika yetkililerinin yanında Thomas Cook’a ait olan Neckerman’ın 150 kişilik acente grubu da yer alacak.  Antalya’da tatillerini gerçekleştirecek olan acenteler bir yandan yoğun sezonun yorgunluğunu atarken diğer yandan da gelecek sezona hazırlanacak.

23 Eki 2013 - 23:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber