Adalete siyah çelenk

Yazıcıoğlu Davası'nın takipsizlik kararı verilip kapatılmasına BBP'liler Alanya'da da sert tepki gösterdi

Haber: Alper KUTAY
BÜYÜK
Birlik Partisi (BBP) İlçe Teşkilatı, 2009'da geçirdiği bir helikopter kazası sonrası hayatını kaybeden BBP'nin Kurucu Genel Başkanı olan merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili süren davada verilen takipsizlik kararını protesto etti. Dün saat 11.00'de Alanya Adliyesi önünde başlayan protesto gösterisine BBP İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, Alanya Alperen Ocakları Başkanı Vedat Uygur, BBP'nin 2009 Yerel Seçimleri'ndeki Alanya Belediye Başkan Adayı da olan MKYK Üyesi Ali Gül Tıraş ile Alperen Ocakları üyesi çok sayıda genç katıldı. Adliye önünde toplananlar adına bir açıklama yapan MKYK Üyesi Ali Gül Tıraş, "Merhum Yazıcıoğlu ve arkadaşları, planlı bir şekilde helikopterin kırıma uğratılması sonucu şehit edilmiştir" dedi.
ÜST MAHKEMEYE İTİRAZ EDİLECEK
Bu suikast sırasında 3 savaş uçağı kullanıldığını iddia eden Tıraş, "Askeri bir helikopter suikasttan 45 dakika sonra Yazıcıoğlu'nun helikopterine ulaşarak delilleri yok etmiş, karartmaya çalışmıştır. Bizim açımızdan suçlular bellidir. Delilleri karartan vatan haini devşirmeler de bellidir. Kaza kırım ekibinin delil karartma ekibi olarak görev aldığı ortadadır. Bu iş burada bitmedi, üst mahkemelere itirazımız olacak. Adaletten sonuna kadar ayrılmadan bu işin takipçisi olacağız. Yargı yollarının bittiği yerde kimse sanmasın ki vazgeçeceğiz. Yazıcıoğlu'nun arkadaşları olarak gerekeni kendi bildiğimiz yollardan yapacağız" diye konuştu. Açıklama sonrası MKYK Üyesi Tıraş ve beraberindekiler, Alanya Adliyesi önüne, üzerinde "Muhsin Yazıcıoğlu davası kapatılamaz" yazan siyah bir çelenk bıraktı. Sloganlar atan ve tekbir getiren grup, olaysız şekilde dağıldı.

01 Tem 2016 - 11:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Muhsin - Yazıcıoğlu'nun katili Fethullah Gülen terör örgütü dür. katil Amerikanın Pansilvanya bölgesinde ikamet etmektedir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 11:43
01

gerçek - madem paralel fettullah gülen örgütü cikarsin hükümet bunu ortay dosyada isim isim karartanlar belli ben paralel isimlere rastlamadim.bunu yapan lordlar kamarasi ama goz yuman hukumet ve bilgisi olan gulen örgütü esas suclu hükümet her kiciniz sikistiginda okyanuslari aramayin hainler devşirmeler mecliste

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 11:43

Çorum Haber