BATI GİRİŞİ AKP'Yİ BÖLDÜ

AKP İlçe Teşkilatı ve AKP Meclis Grubu, Alanya'nın batı girişinin açılması için yeni bir rapor hazırlatıyor. AKP'li Sipahioğlu ise "Açma yetkim yok" diyerek partililerine "Boş yere rapor hazırlamayın" mesajı yolladı

BATI girişi konusunda uzun süredir devam eden tartışmalara bir yenisi daha eklendi. CHP ve MHP'nin baskısına rağmen Alanya Belediye Meclisi'ne gelmeyen batı girişi konusunda meclisin AKP Grubu'nun çalışma başlattığı ortaya çıktı. Meclis İmar Komisyonu Başkanı AKP'li Adil Okur, "Şehir plancıları inceliyor, rapor Nisan meclisinde hazır olacak" dedi.
'GİRİŞİ AÇTIRACAĞIZ'
OKUR, batı girişini açtıracaklarını belirterek "Şehir plancıları şu anda batı girişinin açılması durumunda, bölgedeki dokunun ve yürüyüş yolunun bozulmaması, ikinci kavşağın iptal olup olmayacağı ve trafik akışının ne şekilde sağlanacağı gibi konuları inceliyorlar. Biz AKP grubu olarak batı girişini eski haline getirmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
'AÇMAYA YETKİMİZ YOK'
BATI girişi konusunda geçen hafta yaptığı açıklamada "Halk açılmasını istese oyunu AKP'ye verirdi, en çok oy bana geldiğine göre seçmen açılmamasından yana" diyen Sipahioğlu, dün Yeni Alanya'ya Okur'un çalışmasıyla ilgili şöyle konuştu: Bizim bu yolu açma ve İlçe Trafik Komisyonu'na dosya yollama yetkimiz yok. Batı girişiyle ilgili kararımızda bir değişiklik yok.

#

02 Mar 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber