'Başörtünü çıkar' sözü bardağı taşırdı!

Nihat Doğan, gelin adayı olan Hanife'ye 'çıkar başörtünü, giy mini eteğini' diyerek yerin dibine soktu. Hanife de Doğan'ı mahkemeye vereceğini Instagram'dan açıkladı.

BEYAZ TV ekranlarında  Nihat Doğan,  Ömür Varol ve Bircan İpek'in magazin gündemini tartıştığı "Söylemezsem Olmaz" programında  Zuhal Topal'ın evlendirme programındaki gelin adayı Hanife eleştiri yağmuruna tutuldu.  Nihat Doğan, "çıkar başörtünü giy mini eteğini" dedi, Hanife Doğan'ı mahkemeye vereceğini açıkladı.

"Söylemezsem Olmaz" programında Hanife'nin önce gece kulübünde olduğu iddia edilen görüntüler tartışıldı.  Nihat Doğan, önce, "başındaki başörtüsü program için bu normal de açık" dedi. Daha sonra da "çıkar başörtünü, giy mini eteğini" diyerek ateş püskürdü.

NİHAT DOĞAN'I MAHKEMEYE VERECEK
Hanife de tüm bu eleştirilere  Instagram hesabından "beni incitmeye çalışan yorumlara üzülmüyorum" diyerek cevap verdi.  Nihat Doğan'ın "çıkar başörütünü, giy mini eteğini" sözünü duyunca mahkemeye gideceğini yine  Instagram hesabından açıkladı.

HANİFE, NİHAT DOĞAN'IN ETEK GİYENLERİ ELEŞTİRDİĞİ BİR TWEET'İ PAYLAŞTI
Nihat Doğan'ın kendisini eleştiri yağmuruna tuttuğunu duyan Hanife boş durmadı.  Nihat Doğan'ın mini etek giyenleri eleştirdiği bir Tweet'in fotoğrafını çekerek  Instagram hesabında paylaştı. Fotoğrafın altına da "ne yapsak yaranamıyoruz heralde" notunu düştü.

22 Şub 2017 - 11:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber