Başkan Gündoğdu'dan başarılı öğrenciye ödül

Ülkü Ocakları, karneleri başarılı olan öğrencilerle önce kahvaltı yapacak, ardından çeşitli hediyeler verecek

Haber: Alper KUTAY

ALANYAÜlkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, yönetim kurulu üyeleriyle yemekte bir araya geldi. Göreve atandıkları iki aylık süreci değerlendiren Gündoğdu, eğitim öğretim yılının bahar döneminde yapılacak faaliyet çalışmalarının planlamasını da yaptı. Geçtiğimiz hafta sonu MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile birlikte Alanyaspor-Beşiktaş maçı öncesi Alanyaspor taraftar grubu liderlerinin verdiği davete de katılıp Alanyaspor camiasına destek veren Gündoğdu, bugün de sömestr tatiline giren ve karneleri iyi durumda olan öğrencilerle kahvaltıda buluşacak. Ocak binasında başarılı öğrencilerle kahvaltı yapacak olan Gündoğdu, daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verecek.

23 Oca 2017 - 23:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber