Basın kartı yenileme süresi uzatıldı

Basın kartlarının yenilenmesi başvuru süresi, 22 Nisan Pazartesi gününe kadar uzatıldı.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, basın kartlarının tertip, dizgi ve baskı bakımından yenilenmesi ve bilgilerinin güncellenmesi amacıyla daha önce 15 Nisan olarak belirlenen başvuru süresinin, 22 Nisan Pazartesi gününe kadar uzatıldığı bildirildi.  Açıklamada ayrıca, basın şeref kartı ve sürekli basın kartı sahiplerinin kayıtlı bilgilerinin büyük oranda değişikliğe uğradığı, bu nedenle söz konusu kart sahiplerinin de Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün internet sitesinden müracaat etmelerinin gerektiği kaydedildi.

#

15 Nis 2013 - 14:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber