Başın düşünce dara Çözüm Masası'nı ara

Alanya Belediyesi'nin vatandaşın taleplerine daha hızlı ulaşabilmek için oluşturduğu Çözüm Masası, Nezihe Soydan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çevre Koruma Kulübü öğrencilerinin talebini hemen yanıtladı

Haber:Alper KUTAY
ALANYA
Belediyesi Çözüm Masası, vatandaşın dilek ve şikâyetlerini hızlı bir şekilde çözmeye devam ediyor. Nezihe Soydan Ticaret Lisesi Çevre Kulübü üyesi olan öğrenciler, okul bahçesine ağaç dikmek için Alanya Belediyesi Çözüm Masası’na başvurdu. Öğrencilerin talebi alınırken, görevliler tarafından Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine ulaşılarak fidan talebinde bulunuldu. Talebi alan Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlileri, öğrencilerle beraber Alanya Otogarı yanındaki fidan serasına gitti. Burada 10 çam ağacı fidanını kendileri seçen öğrencilere, dikmeleri için ayrıca gül ve sarmaşık fidanları da hediye edildi. Okula götürülen fidanlar, öğrenciler ve öğretmenler tarafından okul bahçesine dikildi. Öğrenciler, taleplerinin hemen yerine getirilmesini sağlayan başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar'a, Çözüm Masası yetkililerine ve diğer görevlilere teşekkür etti.

25 Eki 2016 - 16:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber