Başak Hatipoğlu’nu ağırladı

AKP Antalya Milletvekili Aday Adayı Mustafa Başak, ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nu ağırladı.

SEÇİM

çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili Aday Adayı Harita Mühendisi Mustafa Başak'ın katkılarıyla Cikcilli Düğün Salonu'nda bir sohbet organizasyonu gerçekleştiren ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu büyük ilgi gördü. Başak, ilk olarak Ciğerci Turan Usta'da yemek ikram ettiği Hatipoğlu’nu daha sonra Keyfi Künefe'de ağırladı. Sohbetin yapılacağı Cikcilli Düğün Salonu’na birlikte giren Başak ve Hatipoğlu halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Salona izdihamdan dolayı güçlükle girebilen Hatipoğlu, yaklaşık bir saat sahnede kaldı. Program sonunda Başak, Hatipoğlu'na Alanya'nın tanıtımında kullanılan 'Keykubat' isimli biblo bebek hediye etti. Programa yoğun ilgi gösteren halk, Hatipoğlu'nun Cikcilli’ye gelmesindeki katkılarından dolayı Başak’a teşekkür etti. Salondan yine birlikte ayrılan Başak ve Hatipoğlu, günün yorgunluğunu Chocolate House'da attı.

11 Mar 2015 - 14:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber