Bakan Çavuşoğlu bayramı Alanya'da kutladı

Bayram namazını Gazipaşa'da kılan Bakan Çavuşoğlu, sonra Alanya'ya hareket ederek partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. Çavuşoğlu "Umarım bu bayram huzura, barışa, birlik ve beraberliğe vesile olur" dedi

ALANYALI Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul'dan geldiğini ve her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazını Gazipaşa'da kıldığını belirterek, Cumhuriyet Meydanı'nda ilçe halkıyla bayramlaştı. Türk milletinin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlayan Çavuşoğlu, "Bu vesileyle milletimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Tüm Müslümanların Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. İnşallah bu Ramazan Bayramı barışa, huzura vesile olur. Maalesef bölgemizde çok sorunlar var. İç savaşlar var, terör var, zalim rejimler var. Bir de son olarak Körfez krizi çıktı biliyorsunuz. İnşallah bu Ramazan Bayramı bu sorunların çözümüne vesile olur diyorum. Bu vesileyle bir kez daha ümmetin ve milletimizin mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyorum" dedi. Çavuşoğlu daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda ilçe halkıyla bayramlaştı, elini öpmeye gelen çocuklara harçlık dağıttı. Bayramlaşmanın ardından Çavuşoğlu Alanya'ya hareket etti. 
BİRLİK, BERABERLİK TEMENNİSİNDE BULUNDU
Gazipaşa ziyaretinin ardından memleketi Alanya’ya geçen Bakan Çavuşoğlu, ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatı'na uğradı. Çavuşoğlu, burada partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. Yaklaşık 200 kişiyle bayramlaşan Çavuşoğlu, bayramda Alanya'da olmaktan mutluluk ve huzur duyduğunu dile getirdi. Çavuşoğlu, “Gazipaşa'da bayramlaştıktan sonra mezarlığa gittik. Toplantılardan dolayı gidememiştik. Yoğun bir tempo içerisindeyiz. Uzun süredir göremediğimiz arkadaşlarımızı görme fırsatı bulduk. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum. Umarım bu bayram huzura, barışa ve birlik beraberliğe vesile olur” diye konuştu. Bayramlaşma sonrası parti binası önünden ayrılan Çavuşoğlu, daha sonra Alanya Belediye Düğün Salonu’nda tertip edilen protokol bayramlaşmasına yaya olarak gitti. Çavuşoğlu, düğün salonu yanında bulunan MHP Alanya İlçe teşkilatına da uğrayarak MHP’lilerin de bayramını tebrik etti.

25 Haz 2017 - 10:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

sinan - sarıveliler ile alanya arasındaki yol çalışmaları ne zaman bitecek. 5 yıldır bitmedi gitti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Haziran 10:42

Çorum Haber