Bahçeşehir’in gurur günü

Bahçeşehir Koleji Alanya’da gurur dolu bir gün yaşandı. Cumhuriyetin 92. yılı her kademede farklı etkinliklerle kutlandı

GÖRSEL Sanatlar Bölümü’nün liderliğinde öğrencilerin hazırladığı resim sergisini gezmek isteyen veliler, bayraklarla donatılmış “Cumhuriyet Yolu”ndan geçiş yaparak birbirinden özel çalışmaların sergilendiği alanı ziyaret etti. Gün boyunca her sınıfta, her kademede 29 Ekim coşkusu yaşandı. Cumhuriyet coşkusu ve gururunun yanında Bahçeşehir Alanya için özel bir an daha gerçekleşti. Bahçeşehir Koleji Alanya çalışanları, “Biz Bir Aileyiz, Çok Büyük Bir Aileyiz” sloganıyla çıktığı yolda, her yıl geleneksel hale gelen aile toplantısında bir araya geldi. Yönetici, öğretmen ve tüm personelin hazır bulunduğu aile toplantısında Bahçeşehir Koleji Alanya’nın 9’uncu yılını yaşamanın sevinci paylaşıldı. Cumhuriyet ve Atatürk yolunda ilerleyen Bahçeşehir Koleji Alanya’da her yer ve herkes kırmızı beyazdı. Geleneksel aile buluşmasında aile üyeleriyle, başarılar, gurur veren anlar ve sayısal verilerin yanı sıra, Bahçeşehir Koleji Alanya’nın "Neden Alanya'da Lider Olduğu" bir kez daha dile getirildi. Sayısal veriler, Bahçeşehir Koleji Alanya’nın sadece eğitim alanında değil, çalışan öğretmen, personel sayılarıyla da en büyük kurum olduğu kanıtlandı. İstihdam sağladığı kişi sayısı olarak Türkiye’de yüzde 2’lik dilimde yer alan Bahçeşehir Koleji, Alanya’da bu yüzdelik dilimde yer alan tek eğitim kurumu olarak ilklerin öncüsü oldu. Aileyi aile yapan kavramları en güzel şekilde dile getiren Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucuları Burcu Haboğlu Baba ve Cihan Baba, bir yandan ekiplerine olan güvenlerini vurgularken bir yandan da cumhuriyetin 92’nci yılını yaşamanın gururunun, 9 yıl içinde sektörün lider kurumu haline gelmekten duydukları gururla ayrıca taçlandırıldığını dile getirdiler.

Programın devamında geleneksel hale gelen “5’inci Yıl Plaket Töreni”, kurumda 5 yılını tamamlayan çalışanlara takdim edildi. Ardından tüm aile üyeleri okul bahçesinde “Biz Bir Aileyiz, Çok Büyük Bir Aileyiz” sloganıyla her yıl gerçekleşen geleneksel aile fotoğrafı çekimlerine katıldı. 2015-2016 yılına farklı sürprizlerle hazırlanan aile, bu yıl programına konsept çekimlerini de ekledi. Tüm Bahçeşehir Koleji Alanya ailesi program sonunda, Cumhuriyetin 92’nci yılında cumhuriyete yakışır bireyler yetiştirmenin gururu ile yeni başarılar için 987 yolcusu ve 295 mürettebatı ile yoluna devam edeceğini belirtti.

30 Eki 2015 - 16:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber